Get Social With Us
Esmarch Psykoterapi | Terapi
19874
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19874,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hvordan kommer du bedst videre?

Behov er meget individuelle. Jeg kan tilbyde forskelige former for terapi og har en bred erfaring inden for følgende.

Kontakt mig her, hvis du har brug for en snak om, hvad der er bedst for dig.

Individuel terapi

Oplever du stress, udbrændthed, sorg, krise, arbejdsløshed, skilsmisse, selvmord, lavt selvværd, tristhed, depression, negative barndomsoplevelser eller er livet blevet uoverskueligt?

Parterapi

Er jeres parforhold ved at gå i stykker, eller trænger det til et serviceeftersyn? Eller er I blevet skilt, så er parterapi en oplagt mulighed for at forbedre kommunikationen omkring jeres fælles børn.

 

Er I bosat i Ringkøbing- Skjern kommune, kan jeg tilbyde 5 gratis parsamtaler for par i krise med børn under 18 år. Se mere her.

Terapi med børn

Børn kan også opleve mangel på trivsel og derfor have svært ved at gå i skole og fungere sammen med deres kammerater. Måske har dit barn oplevet mobning? Måske er mor og far blevet skilt? Kontakt mig for at afklare, om terapi med dit barn er en mulighed.

Familieterapi

Er der konflikter i familien, kan det løse op at mødes med en psykoterapeut. F.eks. kan der være konflikt mellem far-søn eller mor-datter. At sidde sammen i et trygt rum, sætte ord på frustrationer og lytte til hinanden, giver mulighed for at bearbejde og nytænke.

Sorggruppe

I forbindelse med dødsfald i de nære relationer kan det være en hjælp at mødes med andre i samme situation i en sorggruppe. Videbæk kirke giver gratis tilbud om sorggruppe. Se mere her, eller kontakt mig direkte.

Priser

Individuel terapi, 60 min. session: 600 kr.

Parterapi, 60 min session: 800 kr. (mulighed for 5 gratis sessioner gennem tilskud fra kommunen – se ‘parterapi’ ovenfor)

Familieterapi, 60 min. session: 800 kr.